Частка Франції в кожній прикрасі для волосся від Griffe

Історія Griffe почалася понад 10 років тому. Роки вносили корективи до дизайнерських рішень – ми йшли в ногу з часом. Встигали за модними тенденціями, прикрашали класику сучасністю. Залишили незмінним головне – якість та увагу до дрібниць. Деталізація доведена до досконалості, витонченість, що підкреслює смак кожної жінки, оформлення прикрас, що доповнює образ.

Надихаючись французькою елегантністю, ми хотіли відобразити частинку Франції в колекціях прикрас для волосся. Нашим завданням було створити такі аксесуари, які за першого ж знайомства «розповіли» майбутній власниці, звідки вони родом. І нам це вдалось. Яким би не був настрій прекрасної леді – романтичним чи робітничо-стриманим, жартівливо-позитивним чи з легкою ноткою меланхолії – кожна зможе знайти свою прикрасу для особливих нагод і на кожен день.

 

У чому секрет популярності Griffe?

Ми не створюємо «типових» прикрас, не копіюємо стилістику інших. Залишаємося також вірними власній традиції – створювати гарні зручні, а головне – безпечні прикраси.

Не має значення, наскільки густе, довге або кучеряве у вас волосся – спеціальні системи комфортної фіксації, антиковзання і кріплення частин шпильки щільно і акуратно утримують зачіску.

Прикраси для волосся від Griffe зберігають кожен локон. У шпильках безпечні деталі. Спеціальне каучукове кріплення grip-link на відміну від стандартної пружини не підвладне іржі, не травматично, не плутається у волоссі. Кріплення акуратно «ховається» за камінням Swarovski.

Деякі моделі шпильок ми оснащуємо пружинами зі спеціального металу, який нешкідливий для волосся, не плутає їх і не вириває. Прикраси для зачіски від Griffe комфортні та безпечні для ваших локонів.

 

Виробництво та ручна робота над кожною прикрасою

Кожен аксесуар для волосся створюється із італійського матеріалу Mazzucchelli. На прикрасах від Griffe немає штучно нанесених малюнків, усі візерунки – це секрет виливки пластику.

Зрозуміло, кожна шпилька виготовляється автоматично на виробництві. Але це лише перший етап. Після того, як відлито форму, французькі майстри вручну полірують кожен виріб та всі його деталі.

І вже на фінальному етапі шпильки вручну прикрашається камінням Swarovski. У каталогах ви знайдете різноманітність колекцій, дизайну та, що важливо, різний ціновий діапазон на прикраси. Прямо зараз прогуляйтеся сторінками сайту, познайомтеся з творчістю Griffe і переконайтеся, наскільки елегантною може бути заколка для волосся.

Liquid error (layout/theme line 282): Could not find asset snippets/globo.filter.script.liquid